Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Mbappé végre meghozta a döntését! – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a várakozások szerint a vasárnapi napon a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű kiválósága végre valahára bejelentést tesz a jövőjéről…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Napjaink leginkább megbízható átigazolási ügyekkel foglalkozó újságírója, Fabrizio Romano a szombat délután folyamán megerősítette, hogy Kylian Mbappé hosszabbítani fog a Paris Saint-Germain csapatával, és döntéséről már a megszerzése iránt hónapok óta érdeklődő Real Madrid együttesét is értesítette. Az olasz forrás az általa használatos “here-we-go” jelzőt is ledobta már a megállapodás kapcsán, egy másik bejegyzésében pedig százszázalékosnak nevezte a hosszabbítást.

A francia sajtóban kiszivárgott híresztelések szerint Mbappé három évre szóló megállapodást köt a párizsi csapatával, a bankszámláját pedig egészen elképesztő összegek terhelhetik, hiszen a hírek 300 millió eurós aláírási bónuszról és évi nettó 100 millió eurós álomfizetésről harsognak. Ha ez még önmagában nem lenne elég, egyesek szerint beleszólással bírhat a klubvezetésébe, és dönthet a vezetőedző és a sportigazgató kilétéről, valamint az érkező és a távozó játékosokról.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 216 mérkőzés alatt 168 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban 25 gólt szerzett a Ligue 1-ben és további hatot a BL-ben.