Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Itt a vége! A PSG elbúcsúzott klasszisától – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain csapatának szurkolói a szombati zárófordulóban kedvelt játékosuk búcsúztatására készülnek…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A Paris Saint-Germain csapata a péntek esti órákban közösségi oldalán keresztül búcsúzott el Ángel Di Maríától, aki hét éven át szolgálta az együttest, azonban immár hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a párizsi klubbal.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú időn át meghatározó játékosnak számított. Di María az aktuálisan futó idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít. A párizsi csapattal öt-öt francia bajnokságot és francia kupát, valamint négy-négy helyi ligakupát és szuperkupát nyert.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 121-szeres argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de úgy tűnik, hogy ezt még nem idén, hanem későbbre tervezi.

A nemzetközi sajtó egybehangzó várakozásai szerint Di María a Juventus csapatában folytatja karrierjét, mellyel 2+1 éves szerződés megkötésére készül.