Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Wales-ben köthet ki Gareth Bale

Még mindig csak a harmincharmadik születésnapja előtt áll, de már jó ideje úgy beszélünk Gareth Bale-ről, akinek nagyon közel járunk a pályafutása végéhez. A walesi szélső szerződése lejár a Real Madriddal, és a legújabb hírek szerint visszatérhet szülővárosába, Cardiffba.

(Photo by Aitor Alcalde – UEFA/UEFA via Getty Images)

Egyelőre nehéz elképzelni, hogy a Real Madridnál csak tartalék Gareth Bale karrierje az utolsó éveire újra jó mederbe terelődjön. Pedig a hírek arról szólnak, hogy a Cardiff City bejelentkezett a támadónál. A 102-szeres válogatott játékos menedzsere, Jonathan Barnett állítólag gőzerővel keresi Bale új munkaadóját.

A walesi válogatott szövetségi kapitánya, Robert Page a saját elmondása szerint logikus lépés lenne, ha Bale a Cardiffot választaná következő klubjának. A City ugyanis pár éve megragadt a Championshipben, és képtelen ismét a feljutás közelébe jutni. Azonban egy újra motivációt talált Gareth Bale sokat segíthetne Wales legnépszerűbb klubcsapatának.

Bale korábban nem volt walesi együttes igazolása. Az angol Southamptonban nevelkedett, majd a Tottenham Hotspurnél szerzett nevet magának.