Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megszerezte légiósát a CSZKA Moszkva – HIVATALOS

Ugyan a FIFA engedélyezte, hogy a légiósok elhagyják az orosz bajnokság (Premjer Liga) csapatait, nem minden külföldi játékos élt ezzel a lehetőséggel…

A CSZKA Moszkva együttese megerősítette, hogy a tavaszi kölcsönszerződés után végleg megvásárolta az argentin River Plate csapatának kolumbiai középpályása, Jorge Carrascal játékjogát, akivel 2026-ig szóló megállapodást kötöttek.

A 23 éves támadó középpályás a Sevilla B csapatában és az ukrán Karpaty Lviv színeiben szerepelt azelőtt Európában. Carrascal 2019-től állt az argentin gigász alkalmazásában, ezalatt 81 pályára lépést vállalt, de csak 37-szer volt kezdő, és kilenc gólt szerzett, nem tudott állandó kezdőhelyet követelni magának Marcelo Gallardo csapatában. Ráadásul Juan Fernando Quintero visszatérésével a tízes számot is vissza kellett adnia, így januárban előbb kölcsönben, immár pedig végleg megváltak tőle.

Carrascal az idény hajrájában 11 mérkőzésen egy-egy gólt és gólpasszt regisztrált az utolsó forduló előtt az ötödik helyen álló együttes színeiben.

A technikás labdarúgó alapembere volt az U23-as kolumbiai válogatottnak, de a felnőttek között még nem mutatkozhatott be.