Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette nagy visszatérőjét a River Plate – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az argentin bajnok River Plate együttese visszaszerezte korábbi meghatározó játékosát…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

A River Plate csapata a pénteki napon erősítette meg, hogy a klub egykori kiváló játékosa, Juan Fernando Quintero visszatért az együtteshez és 1+1 éves szerződést kötött a “milliomosokkal”.

A 29 éves kolumbiai középpályás 2018 és 2020 között állt az argentin rekordbajnok egyesület alkalmazásában, tagja volt a 2018-as Libertadores-kupát elhódító együttesnek, méghozzá éppen egy óriási gólt lőtt a Boca Juniors elleni finálé visszavágójának hosszabbításában. Quintero Európában a Pescara és az FC Porto soraiban szerepelt, tavaly február óta pedig a kínai Shenzhen labdarúgója volt, ahol azonban kevésbé érezte jól magát, és a hírek szerint visszahúzta őt a szíve Dél-Amerikába, korábbi csapata pedig tárt karokkal várta őt.

A 28-szoros kolumbiai válogatott labdarúgó hazatérését bizonyára elősegítette, hogy a River sikeredzője, Marcelo Gallardo a közelmúltban erősítette meg, hogy még egy évig biztosan marad a csapatnál.