Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: megint elégedetlenek Ousmane Dembelével!

A francia klasszis szerződéshosszabbítási-ügye továbbra is gyűrűzik Barcelonában. Legutóbb a klub sportigazgatója, Mateu Alemany már elégedetlenségét is kifejtette Dembelé kapcsán.

Alemany a Movistarnak adott interjújában beszélt még a Villarreal elleni meccset megelőzően a világbajnok játékos helyzetéről, amelyet finoman szólva sem nevezett megnyugtatónak.

“Dembelé jövőjét csakis ő maga illetve az ügynöke tudhatja!” – kezdett bele Alemany.

“Ahogyan mindenkinek, nekem is meg van a személyes véleményem a helyzetet illetően, de ez nem publikus. Új híreim nincsenek, ugyan az megy tovább, ami az elmúlt 6-8 hónapban! Egyszerűen nem értem miért, de nem tárgyalunk az ügynökével, pedig többször is találkoztunk akár Marokkóban, akár Barcelonában.” – panaszkodott Alemany, majd megjegyezte még, hogy nagyon nem tartja korrektnek azt, ahogyan a Dembelé ügyeit intéző Moussa Sissoko kezeli a Barcát.

A katalánok sportigazgatója azért jó hírekkel is szolgátl szerződés-fronton, például Gavi kapcsán. “Megkezdtük a tárgyalásokat. Minkét fél pozitív, Gavi pedig maradni szeretne, és mi is azt szeretnénk, ha velünk maradna! Pusztán az anyagiak kérdése a szerződés!” – így Alemany, akinek utolsó gondolata azért jelzi azt is, hogy gazdaságilag valóban nem lehet minden rendben az FC Barcelonánál.