Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Két játékosával nem számol a jövőben a Real Sociedad! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese bejelentette, hogy nem hosszabbítanak szerződést Nacho Monreallal és Adnan Januzajjal sem, így mindketten szabadügynökökké válnak a nyár folyamán.

A Real Sociedad együttese a bajnokság utolsó fordulóját követően közösségi oldalán elbúcsúzott Adnan Januzajtól és Nacho Monrealtól, ami azt jelenti, hegy egyik játékossal sem számolnak a jövőben. A belga és a spanyol futballista szerződése is az idény végén lejár, így mindketten szabadügynökök lesznek júliustól.

Januzaj összesen 168 mérkőzésen lépett pályára a Sociedad színeiben, amelyeken 23 gólt és 21 gólpasszt jegyzett. Tagja volt a Copa Del Rey győztes csapatnak, illetve háromszor az Európa ligát is megjárta az együttessel.

Nacho minden sorozatot figyelembe véve 69 találkozón ölthette magára a Sociedad mezét, ez idő alatt 4 gól és 1 assziszt került a neve mellé. A védő szintén tagja volt a CDR győztes együttesnek, valamint kétszer az Európa ligában is vitézkedett a gárdával.

A Sociedad ezt a szezont a 6. helyen zárta, így jövőre is a második számú európai kupasorozatban szerepelhetnek.