Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Gazdag zseniális ollózással volt eredményes – videóval

Az MLS legutóbbi játéknapján a kiváló rajt után egyre inkább visszacsúszó Philadelphia Union gárdája a hullámzóan teljesítő Portland Timbers vendége volt magyar idő szerint hétfőre virradóra…

Az elmúlt hét mérkőzésén nyeretlen Philadelphia Union visszatért a helyes útra, és 2-0-s győzelmet aratott házon kívül a Portland Timbers ellen. A vendégek mindkét félidő elején eredményesek tudtak lenni, az ötödik percben éppen Gazdag Dániel vette be az oregoniak kapuját, miután Harriel hatalmas bedobását Bedoya csúsztatta tovább, a magyar légiós pedig a kapu előteréből látványos, ollózós mozdulattal volt eredményes. Ezzel a magyar válogatott középpályása már a hetedik gólját szerezte az MLS 2022-es idényében. A kiegyenlítetten alakuló találkozó második játékrészének elején Wagner beadásából  a brazil Sergio Santos egy tökéletes fejessel tudott eredményes lenni. A Timbers nagy igyekezete ellenére képtelen volt közelebb zárkózni, az Union rendkívül fontos három pontot gyűjtött be.

Sikerével a Philly visszavette a vezetést a keleti konferencia élén, egy ponttal maga mögé utasítva az egyel kevesebb mérkőzést játszó New York City FC gárdáját.

Portland Timbers – Philadelphia Union 0-2 (0-1)
Gólszerzők:ill. Gazdag (5.), Santos (48.)

 

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore