Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a klublegenda megdöbbent Mbappé döntésén!

Talán nem lövünk nagyon mellé azzal, ha azt mondjuk, hogy Hugo Sánchez nincs egyedül a madridi szimpatizánsok közül, akik megdöbbenve hallották Kylian Mbappé döntését.

A 63 esztendős legendás mexikói csatár a Marca-nak adott exkluzív interjújában egyenesen sokkolónak nevezte a történteket.

“Még mindig nem akarom elhinni, hogy valóban nem-et mondott a Real Madridnak! Egyszerűen lehetetlen ezt megtenni!” – kezdte gondolatmenetét Sánchez.

“Biztos, hogy volt valami külső oka a döntésének, akár a családja, akár a politika nyomására. Nem hiszem, hogy az anyagiak befolyásolhatták a döntését, hiszen Madridban is sok pénzt keresett volna.” – folytatta a blancóknál 1985 és 1992 között futballozó korábbi zseniális csatár, akihez képest Karim Benzema például még hangsúlyosabb szavakat használt!

“A Real Madrid mindig a legjobbakat akarja leigazolni, így ha Mbappét akarta a klub, már az is bizonyítja, hogy a legjobbak egyike. Szerintem a következő 10-12 évben a világ egyik, ha nem a legjobb játékosát láthatjuk majd! Nem akarom a szavakat fecsérelni arra, hogy Párizsban maradt. Csak remélni tudom, hogy egy napon a Real Madrid futballistája lesz!” – fogalmazott Benzema.

Vélhetően még jó néhány napig, hétig téma lesz a nemzetközi sportsajtóban Kylian Mbappé szerződéshosszabbítása a Paris Saint-Germain együttesével.