Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Friss bajnok edző veszi át a Hoffenheim irányítását! – sajtóhír

A Sky Sports beszámolója alapján a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim irányítását az FC Zürich csapatát bajnoki címig vezető André Breitenreiter veszi át a következő idénytől…

A Sky információi szerint a Hoffenheim és André Breitenreiter megállapodásra jutott, ennek értelmében hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerülhet a kinevezése. A tapasztalt német tréner szerződése állítólag magába foglal egy kilépési záradékot, amit a Hoffenheim aktivált, ez az összeg több sportorgánum alapján 300 ezer euró. Breitenreiter egyébként Sebastian Hoeness megüresedett helyére érkezhet, akit az idény utolsó kilenc bajnoki mérkőzés alapján menesztettek. 

André Breitenreiter tehát friss bajnok edzőként térhet vissza a Bundesligába, a rendkívül rutinos szakember az FC Zürich együttesével nyerte meg a svájci bajnokságot, a klub legutóbb 2009-ben ért fel a liga trónjára. A német edző korábban a Paderbornt, a Schalkét és a Hannovert irányította a német élvonalban, a Paderbornt illetve a Hannovert maga vezette fel a legjobbak közé.