Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: hosszabbított a szurkolók kedvence – HIVATALOS

Mesébe illő szezont hozott össze a Newcastle United csapata. A szarkák az idény közepén biztos kiesőnek tűntek, azonban néhány jó igazolás és Eddie Howe menedzser végül a tizenegyedik helyig vezették a klubot a Premier League tabelláján. Most az egyik fontosabb játékos jövője is eldőlt a Tyne partján.

(Photo by Will Matthews/MI News/NurPhoto via Getty Images)

A szezon elején még alapember volt Sean Longstaff, azonban Howe irányítása alatt inkább már csak kiegészítő volt a középpályán. A Newcastle United sajátnevelésű játékosa természetesen lelkesen szállt be, amikor csak tehette. A 24 éves Longstaff februárban több meccsen keresztül is folyamatosan a kispadot koptatta. Igaz, a „Szarkák” utolsó három bajnokiján végig a pályán volt.

Longstaff elkötelezettségét pedig ma egy szerződéshosszabbítással jutalmazta a Newcastle. A klub vezetése 2025. nyaráig írt alá a középpályással, aki lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson a majdan érkező sztárok mellett is.

Sean Longstaff szezonbeli huszonnégy bajnoki fellépésén egy gólt szerzett. Igaz, a Watford elleni szeptemberi találata a szezon egyik legnagyobb bombája volt.