Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino is üzent a Real Madridnak!

Ugyan még mindig nem tudni, hogy Mauricio Pochettino marad-e továbbra továbbra is a Paris Saint-Germain vezetőedzője, az argentin tréner azért kommentálta Kylian Mbappé döntését.

Mint ismert, a világbajnok francia klasszis bejelentette, hogy meghosszabbítja szerződését Párizsban. Pochettino mint mondta, nem lepte meg Mbappé döntése, ám elismerte, ő maga sem tudott az utolsó pillanatokig biztosat.

“Egyáltalán nem lepett meg, hogy marad a PSG-ben!” – kezdte gondolatmenetét Pochettino az El partidazo de Cope című rádióműsorban.

“Biztosak voltunk abba, hogy meg tudjuk győzni őt arról, hogy itt a legjobb neki. Ugyanakkor azt is tudtuk, hogy Mbappé kivár a végsőkig. Az egész keret, a stáb tagjai, mindannyian csupán fél órával a bejelentés előtt értesültünk mindenről, egyenesen az elnök úrtól. Be kell vallanom, azért megkönnyebbültünk!” – folytatta az argentin tréner.

“Megértem a Real Madridot, megértem a szurkolóik csalódottságát! Nem akarok sokat beszélni a döntésről, hiszen szerencsére jól alakult minden. A PSG számára, Franciaország számára így a legjobb, hogy Mbappé maradt Párizsban.” – tette még hozzá Pochettino, majd saját jövőjére is kitért röviden.

“Maximálisan biztos vagyok azt illetően, hogy folytatni szeretném a megkezdett munkát. A Bajnokok Ligája nagy csalódás a számomra is, nehezen léptem túl rajta. Egy év még hátra van a szerződésemből, motivált vagyok, hogy nagy dolgokat érjünk el a csapattal.” – így párizsiak mestere, aki a francia sajtóban megjelentek szerint a napokban egyeztet majd Nasser Al-Khelaifivel a jövőt illetően.