Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Henry: “Zárják le a szavazást, Karim Benzema megnyerte az Aranylabdát”

A Real Madrid szombat este a Liverpoolt legyőzve nyerte meg a 2021/22-es Bajnokok Ligáját. Bár Karim Benzema most nem szerzett gólt, vannak, akik úgy gondolják, hogy ezzel a győzelemmel már biztosan megnyerte az Aranylabdát. 

 (Photo by Matteo Ciambelli/vi/DeFodi Images via Getty Images)

Karim Benzema elképesztő szezont zárt. Amellett, hogy megnyerte a spanyol bajnokságot, szombat este pedig a Bajnokok Ligáját, emellett a liga és a BL gólkirálya is lett 27, illetve 15 góllal.

Ahhoz, hogy a Real Madrid eljusson a BL fináléjába, Benzema is kellett, aki többször is megmentette, és ezzel együtt továbbjuttatta csapatát a következő fordulóba. Most, hogy a BL-trófeát is a magasba emelhette, honfitársa, Thierry Henry úgy gondolja, hogy már most oda lehetne adni neki a szezon legjobb játékosának járó Aranylabdát.

“Világos, hogy ki jelenleg a világ legjobb játékosa. Le is zárhatják a szavazást, Karim Benzema megnyerte az Aranylabdát.”

Az új szabályok szerint a győztest a 2021/22-es szezon és nem a 2022-es év alapján választják meg. Idén július 31-ig nézik a játékosok teljesítményét.