Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Mbappét elfelejtettük, ünnepeljünk!”

A Real Madrid történetének 14. Bajnokok Ligája győzelmét a következőképpen értékelte Florentino Pérez elnök úr, akiben érezhetően azért maradt némi ‘tüske’ az elmúlt napok történései és Kylian Mbappé miatt.

“Mindannyian boldogok lehetünk, hiszen keményen megdolgoztunk mindenért az idei szezonban. Szinte tökéletes idényt zártunk!” – idézi a Movistar+ a blancók első emberét.

“A Bajnokok Ligájában a lehető legjobb és legerősebb csapatokkal játszottunk, és mindannyiszor föléjük tudtunk kerekedni. Kétség sem fér hozzá, hogy ilyen sorozat után megérdemelt a BL-győzelmünk! Ez a csodálatos siker, mindenkié: a vezetőké, az edzőké, a játékosoké, és a persze a  fantasztikus szurkolóinké, akik plusz erőt adtak a csapatnak! Courtois pedig… a világ legjobb kapusa, ezét is játszik nálunk!”” – folytatta Pérez.

“A Real Madrid egy életérzés, amely ugyan néha nehézségekkel is jár, de büszkék vagyunk a saját közösségünkre, az értékeinkre, arra, amit képviselünk! Ezek a játékosok egytől-egyig igazi madridisták! Soha nem fogom elfelejteni azt, ahogyan az idősebb kulcsemberek (Benzema, Kroos) a Manchester City elleni visszavágón, az oldalvonal mellett mindent megtettek azért, hogy a fiatalokat segítsék a pályán!” – így az elnök út, majd azért odaszólt egyet az őt kikosarazó Kylian Mbappénak.

“Most már nyugodt vagyok, mintha mi sem történt volna! Továbbra is az lesz a célunk, hogy a legjobb játékosokat hozzuk a klubhoz. Mbappét elfelejtettük! Ez most a Real Madrid ünneplése, amit semmi és senki nem ronthat el!” – fogalmazott Florentino Pérez.