Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: már meg van a Lewandowski-ügylet B-terve is! – sajtóhír

A francia L’Equipe című sportnapilap legutóbbi beszámolója szerint az FC Barcelonánál Monaco felé kezdtek kacsingatni, felkészülve arra, hogy Robert Lewandowskiról esetlegesen lemaradhat a klub. 

Mint ismert, a Bayern Müncentől elköszönő lengyel csatárklasszis új klubjaként sokan kész tényként kezelik, hogy a Barcában futballozik majd a nyártól, csakhogy a katalánok anyagi helyzete egyelőre nem segíti a szerződés létrejöttét.

A L’Equipe szerint bár nem sürgeti az idő a feleket, a Barcánál elkezdtek felkészülni arra, ha esetleg a Lewandowski-ügylet balul sikerülne.

A katalánok opciója pedig nem más lehet, mint az AS Monacó játékosa, Wissam Ben Yedder. A már 31 esztendős francia csatár a “hercegségbelieknél” 57 tétmeccsen imponáló, 32 gólos és 7 gólpasszos mutatót szorgoskodott össze, ráadásul La Liga-tapasztalata is van, hiszen korábban 2016 és 2019 között a Sevilla játékosa volt (ahol 138 meccsen szerzett 70 gólja és 22 gólpassza is beszédes adat – a szerk.).

Ahogyan a L’Equipe is fogalmaz, a Barca most minden erejével Robert Lewandowski megszerzésére koncentrál; azonban, mivel valóban sok a bizonytalanság a klub anyagi lehetőségeit illetően, Lewandowskival szemben Ben Yedder egyértelműen az ‘olcsóbb kategóriát’ képviseli, ami akár még döntő szempont is lehet?!