Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-döntő: Kroos elárulta, miért akadt ki a riporter kérdéseitől

Ahogy arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája döntője után, amelyet a Real Madrid nyert meg, Toni Kroos nagyon kiakadt egy német újságíróra és annak kérdéseire, mert azok a királyi gárda gyengeségeire irányultak. A középpályás most részletesen kifejtette, mi volt a problémája. 

 (Photo by Alvaro Medranda/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A Real Madrid 1-0-ra győzte le a Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében. Az angol klub dominálta a meccset, a Real Madrid viszont remekül védekezett, emellett pedig kapusuk, Thibault Courtois is mindent kivédett, majd egy hibát kihasználva győztest gólt szereztek az egyetlen kaput eltaláló lövésükből.

Sokan kritizálták a királyi gárda játékát a BL-döntő után, és a német ZDF újságírója is efelől érdeklődött Toni Kroosnál, aki nagyon kiakadt a kérdéseken.

– Meglepetés volt számodra, hogy a Real többször is bajban volt? 
– Komolyan, 90 perced volt átgondolni, milyen kérdést teszel majd fel nekem, erre jössz két ilyen baromsággal.”

– válaszolt a középpályás az egyik kérdésre.

Kroos most részletesebben kifejtette, hogy mi volt pontosan a problémája honfitársa kérdéseivel, de most sem rejtette véka alá véleményét:

“Amikor ott állt előttem, nagyon felhúzott. Teljesen kiakadtam. Természetes, hogy volt kettő vagy három nehéz időszakunk…De mit várt? Hogy majd 90 percig dominálunk a Liverpool ellen? A világ egyik legjobb csapatáról beszélünk. Le kellett győznünk őket, és mi ezt is tettük”

– nyilatkozta Kroos az Einfach mal luppen podcastban.