Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus szabadulni akar középpályásától – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus csapata keresi a lehetőséget, hogy a nyári átigazolási időszakban megváljon létszámfeletti középpályásától…

A francia Le10Sport értesülései szerint a Juventus csapata gőzerővel dolgozik rajta, hogy megszabaduljon francia középpályása, Adrien Rabiot játékjogáról. A kiszivárgott híresztelések értelmében a torinóiak a Manchester United vagy pedig előző klubja, a Paris Saint-Germain kötelékébe küldenék őt.

A 27 éves középpályás 2019-ig nevelőcsapata, a PSG alkalmazásában állt, majd megromlott viszonya révén a szerződése a párizsi klubnál nem került meghosszabbításra, így 2019 nyarán szabadon igazolhatóként szegődött a torinói gárda szolgálatába. Annak idején a PSG színeiben hét idény alatt 227 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy az utolsó fél évben már az öltözőből is ki volt tiltva. Rabiot bár nagy reményekkel érkezett, első három szezonjában nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Juventusnál. Minden sorozatot figyelembe véve 129 mérkőzésen, abból 94 bajnokin lépett pályára, több esetben azonban csak részfeladatokat bíztak rá, vagy csappattásai sérülései miatt, egyfajta kényszermegoldásként jutott több lehetőséghez.

A francia légiós iránt a PL-ből időről időre rendszerint komoly érdeklődés merül fel, de nyílt titok, hogy három évvel ezelőtt például a Barcelona is komolyan kacérkodott a leigazolásával, amikor szabadúszóként végül a Juvét választotta.