Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Küszöbön a Liverpool bombaigazolása – sajtóhír

Immár úgy tűnik, hogy végleg célba értek a BL-döntős Liverpool erőfeszítései, és rövidesen hivatalosan is bejelenthetik nyári sztárigazolásukat…

Fabrizio Romano aktuális beszámolói értelmében a Liverpool együttese mindenben megállapodott a Benficától érkező Darwin Núnez szerződését illetően, a transzferguru már a “here we go” jelzővel illette az üzletet. A korábban kiszivárgott híresztelések értelmében a “vörösök” 80+20 millió eurót készülnek fizetni érte a lisszaboni egyesületnek, és ötéves szerződést írhat alá új csapatával.

A 22 esztendős uruguayi támadó három szezont töltött az európai kontinensen, ebből két idényt húzott le a lisszaboni csapatnál. Núnez minden sorozatot figyelembe véve 85 mérkőzésen 48 gólt szerzett a “sasok” színeiben, melyből 41 meccsen 34 találatot a legutóbbi idényben vállalt. A közelmúltban sztárügynökre váltó labdarúgó a portugál bajnokság előző kiírásában 26 találata túlnyomórészét a helyi liga nem éppen versenyképes csapatai ellen szerezte, ám emellett tíz mérkőzés alatt hatszor tudott eredményes lenni a Bajnokok Ligájában.

Núnez hazájában a patinás Peñarol csapatában nevelkedett, míg 2019-ben a spanyol másodosztályú Almería hívószavára szerződött Európába.

A tehetséges támadó 2019-ben mutatkozott az uruguayi nemzeti csapatban, eddig 11 mérkőzés alatt kétszer tudott eredményes lenni.