Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: nem bírt egymással Anglia és Olaszország – videóval

A Nemzetek Ligája A3-as csoportjának 3. fordulójában a csoport éllovasa, Olaszország látogat a kvartett utolsó helyezettjéhez, Angliához.

(Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images)

A mérkőzés első félideje ugyan eseménydúsra sikeredett és mindkét csapat több gólt is lőhetett volna, ám végül nem jött össze egyikőjüknek sem. A 2. percben Frattesi juttathatta volna előnyhöz az olaszokat, de elvétette a kaput. A 9. minutumban Mount tehette volna meg ugyanezt, ő közelebb járt a gólhoz, ugyanis a felső kapufát találta telibe a Chelsea támadó középpályása. Ezt követően hazai részről Sterling és Grealish szerezhetett volna előnyt, míg vendég részről Tonali, Scamacca és Pessina, viszont senki nem talált a kapuba, vagy a védők blokkoltak, vagy a kapusok állták a sarat.

A második játékrész kevésbé sikerült izgalmasra, az angolok részéről Sterling hibázott, míg a vendégek részéről Gonto, így 0-0-val zárult a mérkőzés. A látottak alapján akár 3-3 is lehetett volna, ám végül nem lett, de összességében igazságos döntetlen született. Az olaszok így is vezetik a csoportot, míg az angolok továbbra is utolsók.

Anglia – Olaszország 0-0 (0-0)
Helyszín: Molineux Stadion (Wolverhampton), Játékvezető: S. Marciniak (lengyel)
Gól:
Sárga lap: Grealish (29.), Ward-Prowse (82.) ill. Locatelli (25.), Gatti (48.), Tonali (90+3.)

Anglia: Ramsdale – Trippier, Maguire, Tomori (Guehi 88.), James – Rice (Phillips 65.), Ward-Prowse, Mount (Bowen 66.) – Sterling (Saka 79.), Abraham (Kane 65.) Grealish. Vezetőedző: Gareth Southgate

Olaszország: Donnarumma – Di Lorenzi, Acerbi, Gatti, Dimarco (Florenzi 87.) – Frattesi, Locatelli (Gnonto 65.), Tonali – Pessina (Cristante 87.), Scamacca (Raspadori 76.), Pellegrini (Esposito 66.). Vezetőedző: Roberto Mancini

A mérkőzés videós összefoglalója:

A csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a SofaScore LiveScore