Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: az újoncnál köthet ki az Arsenal kegyvesztett kapusa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Fulham együttese az Arsenal hálóőrével, Bernd Lenoval erősítené meg a keretét.

 

A Sky Sports legfrissebb beszámolója alapján a Fulham gárdája szeretné leigazolni a nyári átigazolási időszakban Bernd Lenót az Arsenaltól. Az újonc együttes mindenképp szeretne erősíteni kapusposzton, erre pedig a német hálóőrt látják a legjobb megoldásnak. Minden bizonnyal Leno is nyitott lenne a váltásra, tekintve, hogy Aaron Ramsdale kiszorította őt az “Ágyúsok” kapujából, így az előző szezonban mindössze 8 meccsen léphetett pályára. Az Arsenal számára szintén kedvezően jönne a Fulham megkeresése, hiszen a német portás szerződéséből már csak egy év van hátra, így ez az utolsó lehetőségük, hogy jelentősebb összeget kapjanak érte. A hírek szerint ugyanakkor nem a Fulham az egyetlen érdeklődő Leno iránt, akit a Benfica is szívesen látna a soraiban.

Bernd Lenót 2018 nyarán igazolta le az Arsenal a Bayer Leverkusentől 25 millió euróért. A klub színeiben azóta 125 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 37-et hozott le kapott gól nélkül. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.