Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Suárez ereje és Cavani intelligenciája egy személyben!”

Mint ismert, Darwin Nunez hamarosan hivatalosan is a Liverpool játékosa lesz. A 22 esztendős uruguayi támadó szerződtetését örömmel üdvözölte sokak mellett Nunez korábbi edzője, Leonardo Ramos is.

“Amikor jellemezni kell őket, azt szoktam mondani, hogy félig Edinson Cavani, félig pedig Luis Suárez. Olyan mintha Cavani intelligenciáját és atletikusságát örökölte volna, mellé Suárez ellenállhatatlan erejével, aki mindig kész a harcra, akár egyetlen labdáért is! Emellett elképesztően robbanékony játékos is, aki hihetetlenül érzi a kaput!” – idézi a La Pagina című lap Leonardo Ramost, aki Nunez nevelőegyesületénél, a Penarolnál dolgozott együtt a csatárral.

“Mindene megvan ahhoz, hogy a nagy elődök útját járja, de még jobb is lehet náluk. Portugáliában már mindenki róla beszélt, így nem féltem attól, hogy ne birkózna meg a rá váró nyomással. Sokat szenvedett azért, hogy eljuthasson erre a szintre (Darwin Nunez 2020-ban még az Almeria játékosa volt – a szerk.), képes volt felismernie, hogy változtatnia kell. Készen áll az előtte álló feladatra!” – tette még hozz a legutóbb a mexikói Queretaro-nál dolgozó, jelenleg klub nélküli 52 esztendős tréner.