Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a vezetőség már döntött Pochettino utódjáról! – sajtóhír

A francia sajtóban megjelentek szerint a Paris Saint-Germain vezetősége rövidesen hivatalosan is bejelenti, hogy megválnak Mauricio Pochettino vezetőedzőtől, akinek állítólag már az utódját is megtalálták!

Az RMC Sport legújabb beszámolója szerint a párizsiak első számú jelöltje Zinedien Zidane volt, akinek a helyébe most a bajnoki rivális OGC Nice trénere Christoph Galtier lépett.

A beszámolók szerint a PSG és az 55 esztendős tréner szóban mindenben megegyezhettek már, egyedül már csak a Nice együttesével kell dűlőre jutni, figyelembe véve, hogy Galtier-nek két évig még érvényes szerződése van jelenelgi munkaadójával.

A francia bajnokság egyik legtapasztaltabb, a Ligue 1-ben az egyik ‘legjobban csengő névvel’ bíró Galtier állítólag maximálisan élvezi a PSG új sportigazgatójának Luis Camposnak a támogatását.

Az RMC Sport szerint a párizsiak vezetése gőzerővel munkálkodik azon, hogy akár az anyagiak, akár játékosok Nizzában küldése ellenében nyélbe üthesse Galtier szerződtetését a kispadra.