Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte az új tanácsadóját a PSG – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Paris Saint-Germain csapata a nyári nagytakarítás jegyében kijelölte az új szakmai vezetőjét…

A Paris Saint-Germain csapatának péntek déli közleménye értelmében a francia bajnoki címvédő új vezető tanácsadója, Luis Campos lesz, aki az első csapat szervezéséért és teljesítményéért fog felelni.

“Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Paris Saint-Germainhez, amelyet a futball világának legambiciózusabb és legizgalmasabb klubjának tartok. Ugyanaz a jövőképünk, egy olyan víziónk, amelyben szilárdan hiszek, és alig várom, hogy elkezdjek dolgozni a Klub kivételes potenciáljának fejlesztésén” – jegyezte meg a sportvezető a kinevezését követően.

Az 57 esztendős szakember korábban a Real Madridnál is dolgozott megfigyelőként, valamint sportigazgatói minősítésben az AS Monaco és a Lille OSC munkáját irányította, legutóbb a spanyol Celta Vigo csapatánál vállalt szerepet.

A PSG honlapjának tájékoztatása szerint Campos úttörő a játék fejlesztésében, aki modern és innovatív megközelítéséről híres. A sportvezető pályafutása során számos nagy futballnév karrierjét kísérte végig, miközben ösztönözte a tehetségek új generációinak megjelenését, akik azóta a világ futballjának meghatározó szereplőivé váltak.

A várakozások szerint a párizsi klubnál hamarosan be fogják jelenteni az eddigi sportigazgató Leonardo, valamint a vezetőedző, Mauricio Pochettino távozását.