Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: Zidane a teveiről nyilatkozott!

A Real Madrid korábbi trénere a francia Telefoot című népszerű televíziós műsor vendége volt, ahol egyebek mellett félreérthető (?) utalást is tett a visszatérésének lehetőségéről. 

(Photo by Berengui/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A 49 esztendős korábbi Aranylabdás klasszis jelenleg még mindig pihenőidejét tölti, miután 2021 júniusa óta otthagyta a Real Madridot. Zidane mint mondta, egyre jobban hiányzik már neki a futball, így közeleg a visszatérésének ideje.

“Sokszor felteszem a kérdést magamnak, hogy képes lehetek továbbra is nagy dolgokat elérni edzőként?! Mivel biztos vagyok továbbra is abban, hogy bizony képes vagyok, a futball pedig az életem, szeretném folytatni az edzősködést.” – fogalmazott Zidane, aki bár konkrétumokat nem árult el, így azt sem, hogy vajon tényleg közel állt-e a Paris Saint-Germain kispadjához.

“Nem tudom, hogy pontosan mikor, de egyre közelebb az idő a visszatérésemhez.” – tette még hozzá a Franciaországban nem meglepő módon hatalmas népszerűségnek örvendő tréner, akivel kapcsolatban máris felerősödtek azok a hangok, mely szerint ezen mondatával is utalt arra, hogy a katari világbajnokság után Didier Deschamps szövetségi kapitány örökébe lépne.