Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: a Liverpool sztárja megérkezett Münchenbe!

Hamarosan aláírhatja új szerződését a Liverpooltól már jó ideje elvágyódó Sadio Mané. A szenegáli gólvágó az elmúlt órákban érkezett meg egy privát repülőgéppel Münchenbe. Még ma alá is írhat a Bayern Münchenhez!

Ahogy a mellékelt felvételen is látható, Sadio Mané nem egy menetrend szerinti járattal, hanem egy magán jettel landolt Bajorországban, kevéssel dél előtt. A 30 esztendős légiós aktuális megállapodása jövő nyárig érvényes a Liverpoollal, így abból a Bayernnek ki kell vásárolnia. Állítólag ez 50 millió eurójába is kerülhet a német rekordbajnoknak. Arról pedig még egyelőre szó sem esett, hogy mekkora méretű aláírási pénz üti a markát Manénak. Aki egyébként a korábbi információk szerint három szezonra kötelezi el magát az Allianz Arenaba.

Az év elején Afrikai Nemzetek Ligáját nyerő Mané hat idény után hagyja el a Liverpoolt. A “Vörösök” mezében egy-egy bajnoki címet és Bajnokok Ligája trófeát gyűjtött. A liverpooli szurkolókat pedig 269 meccsen elért 120 góljával és 48 gólpasszal örvendeztette meg.