Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Osztrák válogatott csatár a Tottenham célkeresztjében! – sajtóhír

A Bild információi alapján az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur szívesen soraiban tudná a VfB Stuttgartot erősítő Sasa Kalajdzicot…

A német lap úgy tudja, hogy a Tottenham és a Brighton is komoly érdeklődést mutat Sasa Kalajdzic játékjoga iránt. Az osztrák válogatott csatár az előző idény nagy részét kihagyta egy komoly sérülés illetve koronavírus fertőzések miatt. A hajrára azonban visszatért és többek között az ő jó teljesítménye miatt bent maradt a Bundesligában a VfB Stuttgart. Nem mellesleg korábban a Borussia Dortmunddal szintén hírbe hozták, viszont a BVB Sebastian Hallert szeretné inkább elsődlegesen megszerezni. 

Sasa Kalajdzic a Bundesligában 48 mérkőzésen 22 gólt szerzett, ami egyáltalán nem mondható rossznak, ha azt nézzük, hogy ezt a gólmennyiséget nem egy élcsapatban érte el. Első idényében 33 találkozón 16 találatig jutott, míg a második szezonjában 15 mérkőzésen 6 gólt szerzett. Ahogy említettük már, a 2021/2022-es kiírásban egy komoly sérülés is hátráltatta. 

Szerződése még 2023-ig köti a Stuttgarthoz, a transfermarkt pedig 25 millió euróra taksálja piaci értékét.