Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tévez vezetőedző lett – HIVATALOS

Néhány héttel a visszavonulásának bejelentése után az argentinok egykori közönségkedvenc támadója vezetőedzői feladatot vállalt…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az argentin első osztályú bajnokságban szereplő Rosário Central csapata bejelentette, hogy a továbbiakban Carlos Tévez látja el a vezetőedzői feladatokat, miután a közelmúltban menesztették a posztról Leandro Somozát. A klub rövid közleménye szerint Carlitos egy évre szóló megbízatást kapott, és stábjának tagja lesz az egykori gyeplabdázó Carlos Retegui.

Tévez hazájában eleinte az All Boys, majd az örök szerelmének vallott Boca Juniors csapatában szerepelt, utóbbihoz később többször is visszatért. Kipróbálta magát a brazil Corinthians együttesében, míg európai kalandozásai során a West Ham United (2006-2007), a Manchester United (2007-2009), a Manchester City (2009-2013) és a Juventus (2013-2015) csapatait erősítette. Ezt követően visszatért a Xeneizéhez, melyet átmenetileg újból elhagyott és kipróbálta magát a kínai Szuperligában szereplő Shanghai Shenhua csapatában, de 2018-ban újból visszatért az arany-kékekhez, akiket múlt nyárig szolgált és segített újabb sikerekhez.

A Canalla a Liga Profesional újonnan megkezdett kiírásában az első négy forduló alatt mindössze négy pontot szerzett.