Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német hálóőrt igazolna a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese szeretné leigazolni a Bielefeldtől távozó Stefan Ortegát.

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

Az utóbbi években az egyik legfelkapottabb kapusnak számított Stefan Ortega, aki sokszor egymaga tartotta meccsben a Bielefeldet a Bundesligában. Ebben a szezonban viszont már az ő védései sem voltak elegendőek ahhoz, hogy a csapat az élvonalban tudjon maradni. A német kapusra több sztárcsapat is felfigyelt, ám a legfrissebb hírek szerint a rutinos hálóőr Angliában folytathatja a pályafutását. A források alapján ugyanis a Manchester City szemet vetett a 29 esztendős játékosra, aki a hónap végén szabadügynökké válik, miután nem hosszabbított szerződést a Bielefelddel. Pep Guardiola ugyanis szeretne egy megbízhatóbb második számú kapust a keretében tudni, erre pedig tökéletes megoldásnak tartja Ortegát.

Stefan Ortega a Bielefeld színeiben összesen 220 mérkőzésen lépett pályára, ebből 67-szer a Bundesligában. Piaci értékét 6 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.