Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Rangers kulcsemberét vinné a Brighton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné leigazolni a Rangers középpályását, Glen Kamarát.

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Bissouma elvesztését követően új középpályás után kell néznie a Brighton együttesének. A 90min értesülései szerint Graham Potter Skóciában találta meg a mali nemzetiségű játékos utódját, méghozzá Glen Kamara személyében. A 26 esztendős futballista 2019 januárjában érkezett a Rangershöz, ahol azóta kirobbanthatatlanná vált a kezdőcsapatból. A nemrég véget érő, Európa-liga-döntőt hozó idényben Kamara 52 meccsen kapott lehetőséget, és majdnem 4000 percet töltött a pályán, a védekezésben kivett munkája mellett pedig 4 gólt és 5 gólpasszt is jegyzett. Nem meglepő módon nem a Brighton az egyetlen klub, amelyik figyelemmel kíséri Kamara helyzetét, ugyanis a hírek szerint a Frankfurt, valamint az RB Leipzig is szívesen látná őt a soraiban.

Glen Kamara a Rangers színeiben eddig 158 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 6 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.