Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil középpályást nézett ki az Atalanta – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az Atalanta együttese játékost is adna a legutóbbi kiszemeltjéért a kiesőjelölt részére…

Gianluca Di Marzio beszámolói szerint az Atalanta csapata meg akarja szerezni a tavalyi szezonban épphogy bennmaradó Salernitana brazil középpályását, Édersont, akinek játékjogáért cserébe 15 millió eurót és a tehetséges Matteo Lovato szolgálatait ajánlották fel.

A 22 éves középpályás csak januárban szerződött az olasz bajnokságba, miután korábban kizárólag hazájában szerepelt. Éderson Brazíliában a Cruzeiro, a Corinthians és a Fortaleza csapatait erősítette, hat hónappal ezelőtt 6.5 millió eurót fizettek érte. Téli leigazolása óta 15 mérkőzésen két gólt és egy gólpasszt regisztrált a salernóiak színeiben, de megbízható, stabil játékával a jelek szerint nagyobb csapatok figyelmét is felhívta magára, hiszen állítólag az Inter és a Paris Saint-Germain megfigyelői is szemet vetettek már rá.

A lehetséges ügyletben szóba került 22 éves hátvéd Lovato tavaly nyáron a Hellas Veronától érkezett, azonban a bergamóiaknál nem tudott lehetőséget követelni magának, így tavasszal a kieső Cagliarihoz irányították kölcsönben, ahol 16 bajnokin foglalkoztatták.