Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: hamarosan érkezik a Liverpool játékosa – sajtóhír

A Liverpool csapatát elhagyó belga támadó a hírek szerint már hosszú hetekkel ezelőtt megállapodott az AC Milannal, rövidesen pedig valóban sor kerülhet a szerződtetésére…

Gianluca Di Marzio számolt be róla, hogy a Liverpool csapatát elhagyó Divock Origi jövő kedden érkezik a szerződtetése előtti szükséges orvosi vizsgálatokra az AC Milan együtteséhez, ahová szabadon igazolhatóként fog csatlakozni.

A 26 esztendős csatár 2014-ben nagy reményekkel igazolt az Anfield Roadra 10 millió font ellenében a francia Lille-től, majd bár a rákövetkező szezont kölcsönben még előző klubjánál töltötte, a következő két idényben nem teljesített rosszul a “vörösök” színeiben: a 2015-2016-os szezont 10, a 2016-2017-est pedig 11 találattal a háta mögött fejezte be. Ezt követően a Wolfsburg színeiben hat gólt regisztrált a Bundesligában töltött kölcsön alatt, majd visszakerült a Poolhoz, de képtelen volt kinőni a beugró epizódszereplő titulusából, és azóta sem tudott állandó játéklehetőséget követeli magának.

A híresztelések szerint Origi négyéves szerződést fog kötni új kenyéradójával, idényenként 3.5 millió eurós fizetéssel. A belga támadó a hírek szerint a Newcastle United, a Crystal Palace és a Bayer Leverkusen ajánlatát utasította el a milánóiakért.

Origi összességében 175 mérkőzésen viselte a Liverpool szerelését, melyből 17 találkozót a tavalyi kiírásban, 18-öt pedig a legutóbbi bajnokság során jegyzett.