Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újraindulnak Pogba tárgyalásai – sajtóhír

A jelek szerint már nem kell sokat várni, és hivatalosan is eldőlhet a Manchester Unitedtől távozó világbajnok középpályás sorsa…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Manchester United csapatát elhagyó Paul Pogba és képviselete csütörtökön újra tárgyalóasztalhoz ül a Juventus vezetőségével, hogy nyélbe üssék az üzletet. Az újságíró hozzátette, hogy a játékos kizárólag a torinóiakhoz való visszatérésben gondolkozik, régi-új csapatánál pedig július elején eshet át az orvosi vizsgálatokon.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de az évad végén lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a rendszeresen sérülésekkel bajlódó középpályás a legutóbbi idényben mindössze 20 bajnokin szerepelhetett.

A visszatérésre készülő labdarúgó korábban 2012 és 2016 között erősítette az olasz rekordbajnokot, melynek színeiben 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett.

Pogba megszerzése iránt korábban a Paris Saint-Germain és a Real Madrid csapata tanúsított komoly érdeklődést, valamint a Manchester City, amelynek ajánlatát visszautasította a francia futballista.