Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern Ronaldóval pótolná Lewandowskit – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Bayern München csapata Robert Lewandowski elengedése esetén a Manchester United portugál csillagát szeretné megszerezni…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Az AS információi szerint a Bayern München csapata a Manchester United együttesénél egyre bizonytalanabb jövőképpel rendelkező Cristiano Ronaldót szeretné megszerezni Robert Lewandowski minőségi pótlása érdekében.

A 37 éves portugál klasszis számára a tavalyi manchester visszatérése előtt 2018 és 2021 között három idényt töltött a Juventus alkalmazásában. Ronaldo a torinóiak színeiben 134 mérkőzés alatt 101 találatot szorgoskodott össze. A rutinos labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. Azt megelőzően 2003 és 2009 között szerepelt már az Old Traffordon, továbbá a Sporting CP (2002-2003) és a Real Madrid (2009-2018) alkalmazásában állt még a profik közt.

A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével.

Ezzel egyidejűleg az olasz sajtó úgy tudja, hogy a José Mourinho fémjelezte AS Roma ugyancsak folyamatos egyeztetéseket folytat Ronaldo megszerzéséről.