Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leeds United középpályásával erősíthet a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese mindenben megegyezett a Leeds Uniteddel Kalvin Phillips átigazolásáról.

A legtöbb angol sajtóorgánum arról számolt be, hogy megszületett a megegyezés a Manchester City és a Leeds United között Kalvin Phillips átigazolását illetően. A középpályásért a hírek szerint 42 millió fontot fog fizetni a City, ami további 3 millió fonttal növekedhet bizonyos bónuszokkal. A manchesterieknek már csak a játékossal kell megegyezniük a személyes feltételekről, hogy nyélbe üthessék az üzletet, ami napokon belül bekövetkezhet. A beszámolók alapján Phillips számos ajánlatot visszautasított már korábban, és egyedül a Manchester City kedvéért hajlandó elhagyni a nevelőegyesületét. Az angol válogatott játékos megszerzésével Pep Guardiola a Fernandinho távozása által keltett űrt tudná betölteni.

Kalvin Phillips 2015 óta szerepel a Leeds felnőttei között. A klub színeiben összesen 233 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Piaci értékt 45 millió fontra teszi a mértékadó transfermarkt.