Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham Milánóból erősítene! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az Inter Miami társtulajdonosa, David Beckham újabb komoly átigazolásra készül, ezúttal Milánóból.

A korábbi angol ikon a már 35 esztendős Arturo Vidalt szeretné átcsábítani az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS).

A chilei válogatott középpályás szépen-lassan de elért karrierje végéhez, milánói szerződéséből is csupán egy év van hátra, nehéz elképzelni, hogy az Inter alapembere lenne az új idényben.

A hazájából a Colo Colo-ból induló, majd sorrendben a Bayer Leverkusen, a Juventus, a Bayern München, az FC Barcelona majd az Inter együtteseiben is megforduló Vidal, pazar pályafutása végére tehetne pontot egy amerikai kalanddal.

A hírek szerint Beckham már személyesen is beszélt a Vidallal, míg a középpályás a napokban egy ‘A Beautiful Game’ (Ronaldinho és Roberto Carlos szervezésében – a szerk.) elnevezésű jótékonysági meccsen szerepelt éppen Miamiban.

A spanyol Marca sportnapilap amerikai forrásokra hivatkozva állítja, Vidalnak első körben 1 éves szerződést ajánlana az Inter Miami, mintegy 4 millió dolláros fizetéssel, amely a különböző bónuszokkal kiegészülve, azonnal 5,7 millió dollárra rúgna: Vidal így azonnal az Inter Miami legjobban fizetett játékosa lenne Gonzalo Higuaínt megelőzve.