Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: James Rodriguezt Beckhamék szerződtethetik! – sajtóhír

A 30 esztendős kolumbiai kiválóság a legújabb név abban a bizonyos kalapban, amely azon sztárok nevét tartalmazza, akik a nyáron az észak-amerikai profi labdarúgó-ligába (MLS) szerződhetnek. 

A legújabb hírek szerint James Rodriguez elégedetlen az Al-Rayyan csapatánál, és a nyáron, egy év után, máris távozni készül Katarból.
A korábbi Real-játékos szerződése 2024-ig szól az arab országban, ám James nem igazán érzi otthonosan magát, így készen áll arra, hogy újabb lökést adjon karrierjének.

David Beckham és az Inter Miami együttese tárt karokkal várná Jamest, akinek 6.5 millió eurós fizetése nem feltétlenül csorbulna jelentőse, hiszen a floridai csapat keretében még találni egy úgynevezett ‘designated player’ helyet, vagyis a fizetések terén is kiemelt játékosnak számítana Miamiban.

Ahogyan maga az érintett legutóbbi Twitch-en adott interjújában is mondta nyitott lenne az MLS-re is. “Most legalább futballozhatok rendszeresen. Jól érzem magam, meccseket játszok sorozatban, egyre jobb formába lendülök. Ezért is jöttem ide (Al-Rayyan), a továbbiakban meglátjuk mi történik majd. A futballban nehéz megmondani mi lesz a következő lépés és mikor. Sokan kérdezik vissza térnék-e Európába? Miért ne!? De számomra az USA is egy remek opcióval kecsegtet.” – idézi James szavait a Marca című spanyol lap.

A nemzetközi sportsajtót böngészve vélhetően európai ajánlatai is lehetnek a kolumbiai játékosnak, például hallani az Atlético Madrid, a West Ham United vagy az Aston Villa érdeklődéséről is.