Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be igazolhat a Juve veteránja! – sajtóhír

Az átigazolási hírekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Juventus veterán hátvédje, Giorgio Chiellini szívesen kipróbálná magát az MLS-ben…

(Photo by Chris Ricco/Getty Images)

Nyáron együttest és egyben országot is válthat a veterán hátvéd, Giorgio Chiellini. Fabrizio Romano úgy tudja, a Juventust 2005 óta erősítő futballista új kihívásra vágyik 38 esztendősen és ezért átigazolna az MLS-be. Csapat név viszont nem került említésre egyelőre, Chiellinit pedig 2023-ig szerződés köti a Juvéhoz. 

Ahogy már említettük, Giorgio Chiellini 2005 nyara óta tartozik a Juventus kötelékébe. Az olasz védő egyértelműen a klub legendája lett, az utóbbi években viszont rengeteg nagyobb sérülés hátráltatja. Ennek ellenére eddig minden frontot egybe véve 556 mérkőzésen húzhatta fel a Juve szerelését, ezeken 36 gólt szerzett. Társaival kilenc bajnoki címet, öt Olasz-kupát nyert, egyszer pedig a BL-döntőben is pályára léphetett. Szintén meghatározó alaknak számít az olasz válogatottnál is, hatalmas része volt az Eb-győzelemben, ha minden igaz a nyári Argentína elleni találkozó után visszavonul a nemzeti csapattól, ahol 116 összecsapáson jutott szóhoz ez idáig.