Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly összeget költhet nyáron a Manchester United – sajtóhír

A Manchester United új menedzserének kinevezése után a szigetországi sajtóban szárnyra keltek a híresztelések, hogy mekkora összeget költhet a csapat nyáron új játékosok leigazolására…

A Mirror riportja értelmében a Manchester United vezetősége 200 millió fontot hajlandó költeni új játékosokra a nyári átigazolási időszak alkalmával, hogy az újonnan kinevezett menedzser, Erik ten Hag minél inkább a saját igényeire formálhassa a rendelkezésére álló keretet.

Az 51 esztendős holland tréner 2017 év végétől az aktuális szezon befejezéséig az Ajax Amszterdam vezetőedzője (volt), amellyel első teljes idényében rögtön bajnok lett, valamint a Holland Kupát is megnyerte. Az Ajax 2019 tavaszán az irányításával a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, hatalmas skalpokat és eredményeket elérve, majd az elmúlt idényben újra bezsebelték az országos bajnoki címet.

A forrás úgy tudja, hogy akár egy tucatnyi játékos hagyhatja el nyáron az Old Traffordot, miután Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata és Lee Grant szerződése egyaránt lejár, és a jelek szerint nem gördítenek akadályt a távozásuk elé. Továbbá rajtuk kívül még könnyen előfordulhat, hogy Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Phil Jones, Alex Telles, Anthony Martial és Marcus Rashford is más csapathoz kerülhet, míg az együttes legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo esetében egyelőre megoszlanak azzal kapcsolatban a hírek, hogy az új menedzser vele vagy nélküle képzeli el a csapat jövőjét. Ahogyan azt sem tudjuk, hogy a számos kritikát kapó Harry Maguire szolgálataira számít-e a holland kormányos.

A lap a lehetséges érkezők közt Declan Rice és Harry Kane nevét emlegeti, ugyanakkor “olcsóbb” opcióként Darwin Nunez és Ruben Neves leigazolását is elképzelhetőnek tartja.