Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milanba tart a MU mellőzöttje – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a hátvédet kereső AC Milan együttese a Manchester United soraiban találta meg legfőbb kiszemeltjét…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Az átigazolási ügyekben jártas Fabrizio Romano értesülései szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan legfőbb kiszemeltje a Manchester United mellőzöttje, Eric Bailly lehet a védelem megerősítésére. A felek közt már megkezdődtek az egyeztetések.

A 27 éves elefántcsontparti hátvéd jelenleg a hatodik szezonját tölti a “vörös ördögök” alkalmazásában, ám amíg az első két szezonban több  lehetőséget kapott, a továbbiakban – jórészt sérülései miatt is – alig jutott lehetőséghez. A 2018-2019-es szezonban mindössze 12 bajnokin játszott, a rákövetkező kiírásban csak négy PL-mérkőzésen szerepelt, az elmúlt évadban megint csak 12 fellépés jutott neki. Bailly a 2021-2022-es évad alatt eddig négy bajnokin, és mindösszesen hét tétmérkőzésen játszott. Mindent beleszámítva alig több mint száz meccsen játszott a klubban.

Bailly a MU előtt a Villarreal (2015-16) és az Espanyol (2014-15) játékosa volt, nem is volt meglepetés, hogy rendszerint szóltak a sajtóhírek az esetleges Spanyolországba való visszatéréséről, ám egy darabig továbbra is maradni fog még az Old Traffordon.