Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, pályára lép-e CR7 a Liverpool ellen

A Manchester United kedd este a Liverpool ellen lép pályára az angol bajnokság (Premier League) 30. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlása alkalmával…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A szigetországi sajtóban terjedő hírek egyöntetűen arról szólnak, hogy a Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo nem fog pályára lépni a Liverpool elleni, kedd esti találkozón, miután a minap elvesztette az újszülött kisfiát.

A BBC Sport úgy tudja a 37 éves kiválóság a mostani nehéz időkben inkább a családjával szeretne lenni, és határozatlan ideig nem fog pályára lépni. Ronaldo párja, Georgina Rodríguez ikreket várt, a labdarúgó tájékoztatása értelmében a kislány életben van, a kisfiú viszont elhunyt.

“A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk” – tudatta a történteket CR7 a közösségi oldalán keresztül.

A párnak egy közös gyermeke van, egy négyéves lány, míg a labdarúgónak korábban három gyereke született, 2010-ben egy fia, 2017-ben egy ikerpár, egy fiú és egy lány.

A Liverpool és a Manchester United bajnoki összecsapása kedd este, 21 órától kerül megrendezésre az Anfield Roadon.

Sok erőt kívánunk a családnak a nehéz időkben!