Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A tavaly igazolt játékos máris továbbállhat a PSG-től – sajtóhír

A párizsiak nem ragaszkodnak a labdarúgóhoz, aki viszont még úgyis maradna, ha kevés játéklehetőséget kap, mivel gigászi összeget tehet zsebre.

(Photo by ANP via Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Ekrem Konur úgy értesült, hogy a Paris Saint-Germain túladna Georgino Wijnaldumon, azonban a holland labdarúgó csak abban az esetben távozna, ha új csapatánál közel annyit keresne, mint a francia bajnoknál. A 31 éves középpályás 332 ezer eurót tehet zsebre hetente, amivel a 7. legjobban kereső játékos jelenleg a PSG-nél, megelőzve olyan játékosokat, mint Marquinhos vagy éppen Verratti. Évente így több, mint 17 millió eurót visz haza Wijnaldum, amit nem túl sok csapat engedhet meg magának.

A klub vezetése azért sem szeretné, ha maradna, mert közel sem teljesít úgy, mint a Liverpoolnál és leginkább csak csereként vetette be őt Mauricio Pochettino mester, vagy csak kisebb csapatok ellenében kezdőként.

Wijnaldum ingyen érkezett az elmúlt nyáron a Vörösöktől, azóta ugyan 38 tétmérkőzésen lehetőséget kapott, de csak 1993 percet tölthetett el a pályán, ami jóval kevesebb, mint az összjátékidő fele.