Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal védőjével erősítene az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese a legfrissebb hírek szerint az Arsenal védőjével, Hector Bellerínnel szeretné megerősíteni a keretét.

Az Atletico Madrid menedzsere, Diego Simeone a nyári átigazolási időszak egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy megerősítse a keretét a jobbhátvéd poszton. Trippier téli távozását követően Marcos Llorentét használta vészmegoldásként erre a feladatra a tréner, ám Simeone nem szeretné ott elpazarolni középpályása tehetségét. Megoldásként az Arsenal védőjét, Hector Bellerínt szemelte ki magának az argentin mester. A spanyol hátvéd az elmúlt időszakban egyértelművé tette, hogy nem szeretne az Arsenalnál maradni, és szívesen játszana Spanyolországban, ahol az előző szezont kölcsönben töltötte a Real Betisnél. A transzfert elősegítheti az a tény is, hogy Bellerínnek a következő idény végéig él már csak a szerződése az Arsenalnál, így a londoniaknak még ezen a nyáron értékesíteniük kell őt, ha komolyabb összeget szeretnének kapni érte. A hírek szerint Mikel Arteta sem gördít akadályt Bellerín távozása elé, így az Atletico könnyedén megszerezheti a létszámfelettivé vált védőt.

A 27 esztendős futballista az előző szezonban 32 meccsen kapott szerepet a Real Betis színeiben és ezeken a találkozókon 5 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.