Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: egyre biztosabb a Liverpool támadójának érkezése!

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco együttese a következő napokban bejelentheti a Liverpool támadójának, Minamino Takuminak a megszerzését.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint napokon belül bejelentheti legújabb igazolását az AS Monaco gárdája, Minamino Takumi személyében. A források alapján a francia együttesnek sikerült túllicitálnia a Fulham és a Leeds United gárdáját, így a japán támadó Franciaországba teszi át a székhelyét. A hírek szerint a hercegségbeliek 15 millió eurót fognak fizetni a 27 esztendős játékosért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén további 3 millió euróval emelkedhet. Az átigazolással kapcsolatban nemrég a Monaco menedzsere, Philippe Clement is megszólalt:

Nagyon boldog vagyok, hosszú ideje figyeljük őt. Igen előkelő helyet foglalt el a kívánságlistánkon. Mindenki tisztában van azzal, hogy az ő képességei nagyon sokat hozzátehetnek a csapat játékához. Egy nagyon tapasztalt játékosról beszélünk, aki rengeteg dolgot átélt már a Salzburgnál és a Liverpoolnál is, a játékstílusa pedig passzol ahhoz, amit mi szeretünk játszani.

Minamino 2020 januárjában került a Liverpoolhoz, a klub színeiben azóta 53 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.