Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Richarlison távozni szeretne az Evertonból – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az Everton brazil támadója, Richarlison úgy döntött, hogy elhagyja a klubot és a Tottenham Hotspurs csapatához igazol. 

(Photo by Emma Simpson – Everton FC/Everton FC via Getty Images)

Az angol Football Insider értesülései szerint Richarlison a Tottenhambe igazolna az Evertonból, és a Spurs is hajlandó tárgyalásokat kezdeni a liverpooli klubbal. Az Everton viszont ragaszkodik hozzá, hogy játékosuk nem eladó, hacsak nem kapnak egy “visszautasíthatatlan ajánlatot”, ami minimum 50 millió font lenne.

A brazil támadó a hírek szerint azért szeretne távozni, mert nem szeretne ismét a kiesés ellen harcolni csapatával, helyette inkább a Bajnokok Ligájában szerepelne, ami a Tottenhamnél össze is jönne neki. Richarlison már közölte is a közeli barátaival, hogy a Spursben szeretné folytatni, és úgy tűnik, a vágya teljesülhet.

A 25 éves brazil támadó 2018-ban csatlakozott az Evertonhoz 39,2 millió euróért. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 152 mérkőzésen lépett pályára a liverpooli csapatban, amelyeken 53 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.