Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19-es Eb: Anglia lett a csoportelső

A szombat esti órákban játszották le a Szlovákiában zajló U19-es Európa-bajnokság B csoportjában az utolsó forduló mérkőzéseit…

 

Az első két mérkőzését megnyerő Anglia U19 csapata az utolsó meccsén minimális, 1-0-s győzelmet aratott Izrael U19 együttese felett. A háromoroszlánosok három pontot érő találatát a mérkőzés elején a Manchester City tehetséges, Liam Delap szerezte, így százszázalékos mérleggel abszolválták a csoportkört, és készülhetnek az olaszok elleni elődöntőre. A vereség ellenére az izraeli korosztályos válogatott ugyancsak továbbjutott, és az esélytelenek nyugalmával várhatja a franciák elleni folytatást.

Izrael U19 – Anglia U19 0-1 (0-1)
Gólszerzők:ill. Delap (6.)

A csoport két leggyengébb csapata közti mérkőzés a vártnál izgalmasabb csatát hozott, melyet végül az Ausztria U19 válogatottja nyert meg 3-2-re Szerbia U19 ellen 3-2 arányban. Az osztrákok győzelméből főszerepet vállalt az első két gólt szerző Leopold Querfeld a duplájával, ám így sem futotta többre erejükből a szép búcsúnál és a harmadik helyezésnél, míg a legyőzött szerbek utolsó helyen zárták a csoportot egyetlen megszerzett ponttal.

Ausztria U19 – Szerbia U19 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Querfeld (25., 56.), Wallner (66.), ill. Lazetic (44.), Ratkov (88.)

A B csoport végeredménye

Standings provided by SofaScore LiveScore