Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a klublegenda szerint Salah már nem sokáig marad!

A Liverpool egykori ikonikus csatára, Robbie Fowler a Mirror című lapnak nyilatkozott az egyiptomi klasszis jövőjéről.

A Liverpoolban nevelkedő, a felnőttek között 368 alkalommal pályára lépő egykori kiváló csatár, mint mondta biztos benne, hogy a klub, ha eljön az ideje, mindenki számára megtalálja majd a legjobb megoldást.

Fowler szerint egy dolog biztos, hogy a 30 esztendős klasszis nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését.

“Pontosan nem tudom megjósolni, hogy mi fog történni Salah még hátralévő évében, de sok jóra nem számíthatunk. Már most sok a megválaszolatlan kérdés körülötte. Egy dologban biztos vagyok, a Liverpool precíz, érzelemmentes és nagyon világos módon orvosolja majd a helyzetet, ahogyan tette az Mané esetében is: áprilisban a 31. évébe lépett, akart még egy utolsó nagy szerződést kötni még a karrierjében, ami sikerült is.” – kezdte gondolatmenetét az angol válogatottban 26 alkalommal pályára lépő csatár.

“El kell ismerni, hogy a Liverpool még ha nagyon is sajátos, de egy igen jól működő szisztémát alkalmaz a játékospiacon. Visszakanyarodva Mané-hoz, eladták őt, és azonnal pótolták Darwin Nunezzel. Ha beválik (Nunez), és itt is rúg mondjuk 30 gólt, mint Portugáliában, még könnyebb lesz Salaht pótolni (…) Mindezek tudatában nagyon érdekelne, mire készül a klub Salah-val. Vajon már tervezik az eladását? Ha ez így is lesz, ahogyan Manét, úgy Salah-t sem tudnám hibáztatni…” – folytatta Fowler majd még hozzátette: “Salah a következő szezont biztosan Liverpoolban kezdi, de hogy utána mi lesz, az számos tényező függvénye.”