Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tagadják, hogy Cristiano Ronaldo távozna a Manchester Unitedból – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint semmi nem igaz abból, hogy Cristiano Ronaldo távozna a Manchester Unitedból. 

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Ma röppent fel a hír, miszerint Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes találkozott a Chelsea vezetőségével, ahol ügyfele eladásáról egyeztetett. Nem ez az első pletyka, ami napvilágot látott a portugál távozásával kapcsolatban, korábban már felmerült, hogy a Bayern Münchennek és az AS Romának is el szeretnék adni a támadót.

Az angol The Mirror most egy nagyon közeli forrásra hivatkozva azt írja, hogy Cristiano Ronaldo maradni fog a Manchester United csapatában, és nem akar távozni. A klub állítólag nagyon dühös amiatt, hogy Jorge Mendes találkozott a Chelsea új tulajdonosával, Todd Boehlyval és más csapatok képviselőivel a hírek szerint arra hivatkozva, hogy CR nincs megelégedve azzal, hogy a klub senkit sem igazolt azóta, hogy kinevezték Erik ten Hagot új menedzsernek.

Egy klubhoz közeli forrás azonban máshogy nyilatkozott az angol lapnak, és megerősítette, hogy Ronaldo sehová nem megy, mivel tudja, hogy szerepel a holland szakember terveiben a következő szezonban.

“Cristiano nem eladó! Azt akarjuk – és várjuk is–, hogy velünk legyen a következő szezonban is.”

Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, miszerint Cristiano Ronaldo visszatér Manchesterbe. A portugál két éves szerződést írt alá heti 500 ezer fontos fizetéssel. Az MU szezonja azonban nem úgy alakult, ahogy várták, és végül csak a 6. helyen fejezték be az angol bajnokságot, amivel lecsúsztak a Bajnokok Ligája-indulásról is. A portugál egyéni szinten viszont egész jó szezont zár, mivel 24 találattal a csapat házi gólkirálya lett.