Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dembelének 48 órája van döntenie a jövőjéről – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Barcelona támadójának, Ousmané Dembélének nem sok ideje maradt arról dönteni, hogy hol folytassa a pályafutását. 

 (Photo by Steve Christo – Corbis/Corbis via Getty Images)

Az amerikai CBS Sports Golazo újságírója, Ben Jacobs Barcelonához közeli forrásokra hivatkozva arról adott információt, hogy Ousmané Dembélének 48 órája maradt arra, hogy eldöntse, marad a katalán gárdában, vagy klub nélkül marad.

A forrásokra hivatkozva azt írják, hogy a Barcelona bízik abban, hogy támadójuk a csapatnál marad, mivel bár a Chelsea érdeklődése valós, hivatalos ajánlat még nem érkezett érte, bár a következő 24 órában még bármi megtörténhet. Korábban pletykálták vele kapcsolatban a Liverpoolt és PSG-t is, de állítólag egyik csapat sem szeretné komolyan megfontolni a leigazolását.

A Chelsea problémája, hogy nem igazán tudja megadni a francia szélső fizetési igényét. Ha mégis érkezne egy hivatalos ajánlat a londoniaktól, akkor abban magasabb bért kell felajánlaniuk, mint amit a Barca tudna adni a játékosának. A Chelsea-nek annyi előnye van, hogy ha Dembélé megvárja, hogy lejárjon a szerződése, az angol együttes könnyebben tudná leigazolni.

A katalán RAC1 rádiócsatorna riportere, Marta Ramon Gorina úgy tudja, hogy a Barcelona már le is tett egy új hosszabbítási ajánlatot Dembélé elé, ami bár kevesebb összegről szól, mint a decemberi, mégis remélik, hogy a maradás mellett dönt, mert mindkét félnek ez az érdeke.

Dembélé szerződése június 30-án jár le, így ha nem ír alá egy új szerződést a Barcelonával, klub nélkül marad és ingyen igazolhatóvá válik.