Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ma érkezik új klubjához orvosi vizsgálatra Romelu Lukaku

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano szerint a Chelsea támadója, Romelu Lukaku ma érkezik meg orvosi vizsgálatra új klubjához.

 (Photo by Robin Jones/Getty Images )

Fabrizio Romano az Inter ügyvezető igazgatójára, Giuseppe Marottára hivatkozva hozta le a hírt, miszerint Romelu Lukaku ma érkezik Milánóba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, amit szerdán fognak elvégezni és ezt követően jelentik be az igazolást.

A hírek szerint a belga támadó egy éves kölcsönbe érkezik korábbi csapatához, amiért 8 millió eurót fognak fizetni, viszont vásárlási opció nélkül, ami azt jelenti, hogy a következő szezon végén visszatér a Chelseahez.

Az elmúlt hetekben már többször megjelent a hír, hogy Lukaku visszatér az Interhez, amit 2021 nyarán hagyott el. A Chelsea 113 millió eurót fizetett a milánói gárdának a belga támadóért, de a közös munka egyáltalán nem úgy alakult, ahogy a felek várták. A játékos és a klub nehezen értette meg egymást, amelynek vége az lett, hogy a hatalmas összegért leigazolt támadó sokkal kevesebb  lehetőséghez az előző szezonban, mint amennyi elvárt lett volna, igaz, sokszor sérülések is hátráltatták: minden sorozatot figyelembe véve ugyan 44 alkalommal lépett pályára, de csak 2750 percet játszott, a mérkőzéseken pedig 15 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Ha csak a bajnokságot nézzük, 26 mérkőzésen jutott lehetőséghez, amelyeken 8-szor talált be.