Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: kinevezte új edzőjét a Győr – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő ETO FC Győr csapata bejelentette új edzőjét…

A szebb napokat is megélt ETO FC Győr a közelmúltban menesztette eddigi vezetőedzőjét, Klausz Lászlót, a csütörtöki napon pedig eldőlt, hogy Tímár Krisztián lett az utódja – erősítették meg a klub hivatalos honlapján.

A 42 esztendős szakember eddig a magyar U19-es válogatott szövetségi edzőjeként tevékenykedett, most pedig kétéves szerződést kötött a rábapartiakkal.

“Először is szeretném megköszönni a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy elvállalhattam ezt a felkérést. Nagyon szerettem ott dolgozni, de az ETO részéről egy olyan megtisztelő megkeresést kaptam, amire nem tudtam nemet mondani. Az utam ezúttal a felnőtt foci felé vezet, már szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen is. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ekkora csapatnak, mint az ETO, a vezetőedzője lehetek. Óriási ambícióval és tettvággyal érkezem, fiatal, nagyon motivált edzőnek tartom magam, és szeretném megmutatni, hogy mekkora érték van ebben a csapatban. Bízom benne, hogy jól fogunk tudni együttműködni” – mondta Tímár Krisztián.

Mihalecz István sportigazgató az új vezetőedző bejelentése mellett megerősítette, hogy Sebők Zsolt kapusedző és Gyagya Attila erőnléti edző továbbra is marad a csapatnál.